El nou videoclip de Ramón Prendes

La Nave Nodriza ha realitzat l’últim videoclip per al músic i compositor Ramón Prendes. Un videoclip creat en l’estudi de gravació de La Cabanya el passat 5 de setembre i que compta amb els músics: César Araque (Bateria, Percussions, Teclats i Veus), Pedro Gil (Baix i Veus), Alberto Zapata (Guitarres i Slide), Ramón Prendes (Veu i Guitarres acústiques).

En aquest treball voliem transmetre la frescor i la màgia d’aquest estudi de gravació com a lloc on la música i l’art creixen, es desenvolupen i es treballen a l’màxim i on a més hi ha una química i una energia de creació entre els músics. En aquest vídeo musical volíem centrar-nos en la lletra i l’execució musical del tema, per això es va decidir rodar completament tot el material vídeo dins de la sala de gravació. Per a això vam fer al voltant de 20 preses multicàmera des de diversos punts de vista. Això va fer que comptéssim virtualment amb prop de 30 càmeres per anar triant la més adequada en la realització i en l’edició posterior. Realment va ser molt laboriós, ja que era com comptar amb una realització en directe amb 30 càmeres, encara que el resultat és molt dinàmic i immersiu. Finalment, li vam donar un look de color de “revelat creuat” que li dóna un toc molt en l’estètica de Ramón i de el tema que ens ocupava.

“Esborrant somnis … vencent pors … i aquesta vegada, llançant-a el buit sense xarxa …” Com ens diu Ramón Prendes en el seu tema, un tema inspirador i que et dóna ganes de seguir endavant, seguir treballant, creixent i creant, sempre de nou i des del present. Gràcies Ramón per aquestes paraules inspiradores i per aquest “hit”, que una vegada que l’escoltes, no deixes de repetir i repetir la seva lletra. Seguim endavant, amb més temes creats des de la inspiradora comarca de la Vera, proximament amb un nou videoclip, aquest cop rodat a La Vera.

Enllaç a l’videoclip: “Esborrant Somnis”. Ramón Prendes. 2014

Ramón Prendes a Facebook

contacto