Fest-Te Coworker

La tripulació coworker s’amplia i s’ha proposat envair el satèl·lit més proper amb forma de taula a la recerca de llapis i post it! No et quedis sense un espai en els nostres estudis compartits.

“… des que vaig deixar de treballar en pijama em sento més lliure, em miro a l’espill, per fi afaitat, tanco el puny, salt i va dir: -Jo puc menjar-me el dia! …” Ens explica un plutoniano coworker fascinat,

“… no puc parar de crear, he hagut de sortir a passejar a bosc de a la banda, ja que no poder posar la rentadora, fregar, estendre la roba, que vingui el veí, ordenar, que cridi el carter … Fa que no pari de teclejar, dibuixar, projectar … Sento que vol! … “no vam tornar a saber més d’aquest ésser, expliquen que segueix pagant per l’espai, en honor a l’coworking.

“… miro al meu costat i sento que hi ha més éssers com jo, que no sóc l’única” membrilla “* treballant tots els dies, en hores estranyes … O que simplement treballa encara que no tingui salari fix … És increïble, és com descobrir que hi ha vida a l’espai exterior … “Compte aquesta humana emocionada.

“… un espai tan barat? Amb cafetera? ¿Nevera? ¿Bany i dutxa? ¿Sala de reunions?
– Jo he pagat per posar els llibres i unes coses a la taula i fer servir la resta… ”
L’anomenem coworker perquè ens va dir que ho seria, però aquest enregistrament és telefònica.

* Membrilla/o: Sinònim de empastifada/o, aquell o aquella que fa sent que fa el ximple per alguna cosa.

Coworker

contacto