Posa´t en òrbita

(((((video)))))

Alguna vegada heu sentit que el món que coneixeu està canviant ràpidament al vostre voltant? Avui vull compartir amb vosaltres com, junts, podem impulsar la vostra empresa cap a nous horitzons.

Hola a tots! Sóc Josep Bedmar, fundador de La Nave Nodriza. Desde el nostre estudi, entenem els reptes que enfronten les empreses mallorquines com la vostra.

((((((josep foto en estudio))))


En aquests temps canviant, Vivim en un nou context de mercat, mes complex, on noves empreses estan sorgint, i la competència s’intensifica. La batalla ha canviat.

El primer, us sona d´alguna cosa *Hipermercados Modelo:*? No veritat?. Aquesta era una empresa mítica a Mallorca, líder en el seu segment i molt estimada. No obstant això, el seu declivi va ser ràpid i inesperat a causa de la manca d’adaptació als nous temps. La falta d’innovació, la deficient estratègia de màrqueting i la mala gestió financera van ser les principals causes de la seva fallida.

((((foto hipermercados modelo))))

El segon, Camper és un exemple d’empresa familiar que ha sabut adaptar-se als nous temps. Amb una constant innovació en disseny, materials i tecnologies, una sòlida estratègia de màrqueting i una gestió financera responsable, Camper s’ha consolidat com una marca líder en el mercat del calçat, tant a nivell local com global.

((((foto de camper antes y despues))))


A La Nave Nodriza, oferim solucions personalitzades per impulsar la vostra empresa familiar. Anem a potenciar l’autèntic, el que sou i d’on veniu. Per que sabem que teniu un bon producte validat per anys de confiança per els consumidors.

(((((foto de reunión de equipo)))))

La nostra estratègia no només preserva la vostra essència familiar, sinó que també assegura que la vostra empresa prosperi en aquest nou paisatge empresarial. Imagineu liderar el mercat local!

((((foto metricas liderando el mercado mallorca))))))

Deixar de banda o fer un mala estrategia de marketing i comunicació, pot significar una perdua de presencia i de mercat a mig plaç o ser irrelevants en el futur

((((foto metricas cayendo en el mercado mallorca))))))


Aquí és on entra en joc La Nave Nodriza. Nosaltres ajudem a empreses com la vostra a que no quedin fora del mercat

((((((possat en orbita)))))

Observeu com treballem amb empreses com la vostra per modernitzar les seves estratègies de màrqueting, actualitzar els seus processos i connectar amb les noves generacions.

((((foto reu equipo y clientes)))))


Entenem que pugueu tenir dubtes. Alguns podrien preguntar-se si aquest canvi és massa arriscat. Estem aquí per abordar aquestes preocupacions. Us acompanyem en cada pas del camí, garantint una transició cap a l´exit. 

Ademés, per estar veient aquest vídeo, per a que esteu totalment convençuts de treballar junts, us volem oferir un estudi de màrqueting i comunicació del vostre negoci completament gratuit.

Vull un estudi gratuit

Contacta


Ens agrairia saber més del teu projecte. Ara és el moment d’actuar. Si desitgeu impulsar la vostra empresa i assegurar el seu èxit continu, poseu-vos en contacte avui mateix amb La Nave Nodriza.

((( formulario de contacto))))

Però no espereu massa. L’oportunitat d’impulsar la vostra empresa cap a noves altures és ara. Treballem amb un nombre limitat de projectes, per acompanyar-les de la millor manera. Esperem que pugueu ser una de les empreses que posem en òrbita.

I com vos he dit abans, com a agraiment per veure aquest vídeo, us oferim un estudi de màrqueting i comunicació del vostre negoci completament gratuït.


En resum, a La Nave Nodriza entenem els reptes únics que enfronten les empreses mallorquines. Oferim solucions provades que impulsen, revitalitzen i asseguren l’èxit continu.

((((cita a modo de hightlight)

Gràcies per considerar La Nave Nodriza com el vostre aliat estratègic. Estem aquí per ajudar-vos a escriure el proper capítol d’èxit de la vostra empresa. Fins aviat!

((((foto de nuestro equipo)))))

((((suscribete a nuestra newsletter)))

contacto
Open chat
Hola! 👋
Bienvenido a bordo!