Preguntes Freqüents

Oferiu serveis específics per a xarxes socials?

Sí, proporcionem serveis específics per a xarxes socials, des de la creació de contingut visual fins a la gestió de campanyes publicitàries. Ens centrem en optimitzar la presència en plataformes rellevants per a la vostra audiència.

Com abordeu la presència en mitjans de comunicació i xarxes socials?

Gestionem la presència en mitjans de comunicació a través d’estratègies de relacions públiques i col·laboracions. A les xarxes socials, creem contingut rellevant i atractiu per construir una comunitat compromesa i enfortir la visibilitat de la marca.

Quin és el vostre procés de treball en la consultoria de màrqueting? 

En la consultoria de màrqueting, avaluem les necessitats específiques del vostre negoci i desenvolupem estratègies adaptades. El nostre enfocament integral abasta l’optimització del màrqueting digital, la planificació de campanyes i la millora contínua.

En què consisteix el vostre enfocament en campanyes de comunicació?

En les nostres campanyes de comunicació, busquem crear missatges clars i coherents que ressonin amb l’audiència objectiu. Des de la planificació estratègica fins a l’execució, ens assegurem de transmetre el missatge de manera efectiva.

Com funciona el vostre servei d’assessoria en creativitat?

La nostra assessoria en creativitat se centra en desbloquejar el potencial creatiu dels nostres clients. Col·laborem estretament per generar idees innovadores i estratègies creatives que destaquin en el mercat.

Quines són les vostres capacitats en branding i publicitat?

Ens especialitzem en el desenvolupament d’identitats de marca sòlides i estratègies de publicitat efectives. Des de la creació de logotips fins a campanyes publicitàries integrals, treballem per destacar la personalitat única de cada client.

Oferiu serveis de disseny gràfic i disseny web?

Sí, proporcionem serveis de disseny gràfic per enfortir la identitat visual de la marca, i disseny web per crear plataformes atractives i funcionals.

Com podeu ajudar en la creació de contingut de ficció?

Col·laborem en la creació de contingut de ficció, des del desenvolupament de guions fins a la producció i postproducció, assegurant una narrativa captivadora i visualment impactant.

Realitzeu espots publicitaris per a empreses locals?

Sí, creem espots publicitaris adaptats a les necessitats i objectius específics d’empreses locals, destacant els seus productes o serveis de manera efectiva.

Oferiu serveis de creació de plans de màrqueting i comunicació per a empreses?

Sí, ens especialitzem en desenvolupar estratègies integrals adaptades a les necessitats específiques de cada empresa. Des de la identificació d’audiències fins a l’elecció de canals de comunicació, el nostre enfocament estratègic garanteix plans sòlids per maximitzar la visibilitat i l’efectivitat en el mercat.

Oferiu consultoria en estratègies de comunicació?

Sí, proporcionem serveis de consultoria en estratègies de comunicació, ajudant als nostres clients a definir missatges clau i desenvolupar enfocaments efectius per connectar amb la seva audiència.

Quin tipus de contingut soleu crear per a campanyes de màrqueting?

Creem contingut de màrqueting que s’adapta a les necessitats específiques de cada client, incloent vídeos promocionals, anuncis publicitaris i material visual estratègic per a xarxes socials.

Podeu proporcionar exemples de projectes audiovisuals anteriors?

Sí, comptem amb un portafoli variat de projectes anteriors que inclouen espots publicitaris, documentals, contingut de ficció, i més. Podeu explorar alguns d’ells a la nostra pàgina web.

Com treballeu en realitzacions en directe i quins esdeveniments cobriu?

Ens especialitzem en la producció i realització en viu d’esdeveniments diversos, des de conferències i concerts fins a transmissions en viu en plataformes digitals.

En què consisteix la vostra especialització en postproducció?

La nostra especialització en postproducció abasta l’edició de vídeo, efectes visuals, so, colorimetria i qualsevol aspecte necessari per perfeccionar i optimitzar el material audiovisual.

Quins serveis de producció audiovisual oferiu? 

Oferim serveis integrals de producció audiovisual, des de la conceptualització i guionització fins a l’enregistrament, edició i postproducció.

contacto
Open chat
Hola! 👋
Bienvenido a bordo!