Treballa amb nosaltres

Estàs preparat per embarcar-te en l’aventura creativa de la teva vida? Uneix-te a la tripulació de La Nave Nodriza!

Som més que una agència, som una nau exploradora en constant recerca de ments brillants i ànimes creatives per a la nostra propera missió. Si ets un apassionat del disseny, la fotografia, el vídeo, el màrqueting digital o l’estratègia, podria haver-hi un seient amb el teu nom al nostre pont de comandament.

A La Nave Nodriza, no busquem simples empleats – reclutem veritables tripulants. Gent única, apassionada i una mica boja (en el bon sentit) que vulgui deixar la seva empremta en l’univers creatiu. Aquí, cada dia és una nova aventura plena de desafiaments emocionants, projectes innovadors i col·laboracions que et faran sentir orgullós.

Imagina un lloc on les teves idees més boges són celebrades, on la teva creativitat no té límits i on pots créixer i aprendre al costat d’alguns dels talents més brillants de la galàxia. Així és la vida a bord de la nostra nau. Però no et confonguis, no som una nau per a qualsevol. Valorem l’autenticitat, la consciència i la valentia per pensar diferent.

Si t’atreveixes a somiar en gran, a desafiar el convencional i a donar sempre el teu 100%, llavors ets el tipus de tripulant que estem buscant. A més d’un ambient de treball inspirador i projectes que elevaran el teu portfolio a l’estratosfera, oferim beneficis estel·lars:

 • Oportunitats de creixement i aprenentatge continu
 • Flexibilitat i equilibri vida-treball
 • Cultura col·laborativa i esdeveniments d’integració
 • I per descomptat, abundants subministraments de cafè i aperitius per mantenir els teus motors creatius funcionant.

Llavors, preparat per a l’enlairament? Revisa les nostres posicions obertes i envia’ns el teu currículum, assegurant-te d’incloure:

 • Les teves habilitats i àrees d’especialització
 • La localitat on resideixes actualment
 • El lloc o rol al qual estàs aplicant

A més, no oblidis impressionar-nos amb el teu portafoli de projectes passats. Volem veure com la teva creativitat única podria contribuir a la nostra missió. Tens alguna habilitat especial o passió que et faci destacar? Fes-nos-ho saber!

A La Nave Nodriza valorem la diversitat i les perspectives fresques. Així que si estàs preparat per a una aventura professional fora d’aquest món, puja a bord! Podria ser l’inici del viatge creatiu de la teva vida.

Sigues part de la tripulació de La Nave Nodriza i junts conquistarem l’univers creatiu!

  contacto
  Open chat
  Hola! 👋
  Bienvenido a bordo!