Turisme rural o… A la recerca del paradís promès?

La dada que al maig el turisme rural extremeny va créixer un 7% posa en peu de el timó turístic als empresaris i els empeny més que mai a ser proactius.

Però, què és proactiu? Pots trobar la definició en mil llocs i en resum és que tenim el poder de decidir en cada moment, fins i tot en l’últim, què iniciativa portar. D’això fa molt de temps que algunes persones s’han oblidat, ja que han estat temps en què el vaixell es navegava amb llibre d’instruccions, llibre que venia amb les ajudes europees. Ara toca triar què et diferenciarà perquè l’oportunitat de desenvolupament, com l’ocell, es posi al teu jardí.

Hi ha una cosa clara, el paradís promès existeix, i cal trobar-lo, estimar-lo, viure-ho i respectar-lo. La vida sana, tranquil·la, la bellesa natural hi és, esperant els habitants del seu ecosistema … Però, Ho sap tothom? i, Estan preparats per viure-ho.

Hi ha una cosa clara, el paradís promès existeix, i cal trobar-lo, estimar-lo, viure-ho i respectar-lo.

Fa molt de temps que vivim i treballem en un entorn rural.En aquests últims anys algunes empreses turístiques ens ha sol·licitat serveis per millorar la seva imatge i connexió amb el turista. Per a nosaltres és tot un plaer fer el que ens agrada i el que millor sabem, en l’entorn que hem triat per vivir.Un entorn preciós, que com de vegades ens passa amb tot el bo, podem arribar a acostrumbrarnos i que passi desapercebut, però per sort a l’treballar al et recorda el increïble que és.

Què pretenc dir amb això? Que tot i que estem en contacte amb la natura, que totes coneixem algun poble i qui més o qui menys ha vist néixer un animal o créixer una llavor … se’ns oblida, ens acostumem i no està de més el recordar-ho i mostrar-ho, no només per poder gaudir-lo, sinó també per entendre-ho i respectar-lo i així poder tornar de nou a aquest lloc …

Existeixen moltíssimes iniciatives per a ser proactius i poden ser molt efectives. Nosaltres som videogràfics i treballadors de la comunicació visual i online. La nostra experiència ens demostra que connectar amb el mateix llenguatge que fas servir cada dia, l’audiovisual, és una manera molt efectiva de connectar. Evidentment sempre trenzándolo amb un treball de comunicació paral·lel com si d’una campanya de màrqueting es tractés.

Ens alegrem de notícies com aquestes i seguim apostant per un turisme rural de qualitat, sostenible i pur.

Salutacions … des del Paradís Promès.

Descobreix Villanueva és un projecte de promoció turística encarregat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Villanueva de la Vera.

Vídeo Promocional de la Casa Rural ATUVERA va ser un encàrrec exprés i molt divertit per a aquesta casa rural que aposta per un turisme sostenible a la comarca.

contacto