¡Abducció a Plasencia! Aterrem a la 1a Fira de l’Emprenedor Rural

Aterrem a la 1a Fira de l’Emprenedor Rural Plasencia … “Networking, Crowdfunding, Coworking” … Són termes que portem fent servir tota la vida. Des que comences a crear projectes t’uneixes, col·labores i connectes amb altres companys fent el que avui diuen networking. Necessites finançament i busques finançament, oferint alguna cosa, com en el crowdfunding, estudies o treballes a la biblioteca amb escriptoris compartits, amb companys en el teu pis, en el teu treball, llogues un estudi compartit … fas coworking, fas networking, fas crowdfunding , ara ho saps, sent el terme i fes-te amb això. Doncs emprendre, és el que tota la vida s’ha fet, crear projectes, nous, diferents, útils. Però estem en una transició econòmica, en un nou paradigma, laboral i social . i moltes de les eines que necessitem per viure-hi, les tenim i les fem servir. Però no som conscients. ”

Això que llegeixes és el que vam voler llançar a la nostra ponència i situar als nostres oients a qui som, on som i què fem.

Ens ho vam passar molt bé, vam connectar amb gent, vam aprendre d’ells, vam compartir experiències i vam oferir un Photo Call molt divertit, amb la nostra Ciència Ficció surrealista;) Vam voler llançar a tots els emprenedors cap a l’èxit i quina millor manera que amb el seu vestit d’astronauta . “Cap a l’infinit i més enllà”.

Van ser dos dies molt enriquidors en la 1º Fira de l’Emprenedor Rural a Plasencia. Moltes gràcies a totes les persones que vau passar pel nostre Stand i ponència. I a l’organització pel seu gran treball.

contacto