La revolució del vídeo màrqueting: Com impactar en l’era audiovisual

Siguem realistes, quants de nosaltres llegim encara? Nah, dona-li un cop d’ull a qualsevol feed de xarxes socials – estem hiper-enganxats a consumir contingut en format de vídeo. És el nou camí ral cap a les ments (i carteres) del públic modern.

Els vídeos tenen un superpoder per a capturar l’atenció, transmetre missatges de marca poderosos i vendre com mai abans. Ben fets, un vídeo creatiu i atractiu pot captivar a la teva audiència i mobilitzar-los a l’acció com cap altre mitjà.

Peces com els vídeos corporatius o de marca són ideals per a contar la teva història empresarial de manera envolupant. Espots publicitaris enginyosos poden fer que el teu producte es torni tendència. Contingut instructiu en format de vídeo ajuda a educar i posicionar la teva marca com un expert líder.

Els vídeos de producte permeten mostrar totes les característiques i beneficis del que ofereixes de manera visualment impactant. Les animacions d’altra banda poden simplificar conceptes complexos fent-los digeribles i atractius.

I si vols fer branded content o col·laboracions amb influencers, els vídeos són el format estrella – ja sigui narrant històries sobre la teva marca integrades a narratives captivadores o creant tutorials i ambaixadors virtuals autèntics.

Però més enllà de crear excel·lents vídeos, la clau està a promocionar-los efectivament a través de tots els canals – publicitat paga, estratègies de distribució orgànica, optimització per a motors de cerca, i per descomptat treure-li el màxim profit en les teves pròpies plataformes.

Produir contingut de vídeo atractiu i professional pot ser un repte per a moltes empreses. Entre trobar les històries correctes, la planeación de producció, l’equip i habilitats necessàries, pot convertir-se en una tasca aclaparadora i costosa.

És per això que associar-te amb un estudi de producció audiovisual de confiança pot fer una gran diferència. A més de l’experiència tècnica, un bon equip pot assessorar-te en conceptualització, narrativa visual, identitat de marca en moviment i estratègies de distribució òptimes.

Llest per a submergir-te en l’ona de vídeo màrqueting però no saps per on començar? La Nave Nodriza compta amb un equip creatiu especialitzat en producció audiovisual a Mallorca – des de la pre-producció estratègica fins a l’edició i postproducció impecable. Prepara’t per a veure la teva marca cobrar vida en vídeo.

contacto