Ecocentre Tv. Sigues el canvi que vols veure al món

La Nave Nodriza està col·laborant amb Ecocentre Tv a la realització i postproducció de les últimes entregues del seu canal de vídeos dins de Ecocentre ideat, dirigit i presentat per la periodista Beatriz Calvo Villoria de Ecologia de l’Ànima .

¿I en què consisteix aquest canal de vídeos en línia? Doncs a continuació en paraules de Beatriz Calvo:

Ecocentre Tv. Sigues el canvi que vols veure al món

La informació forma consciències. Ecocentre Tv és una iniciativa de comunicació que se suma a la nova corrent de periodisme positiu i independent que dóna veu als projectes que transformen el món.

Un nou canal de vídeos amb entrevistes a personalitats de prestigi de el món de la cultura, l’art, la ciència i l’esperit i notícies que incentiven el canvi global que volem veure.

Ecocentre vol aportar el seu gra de sorra a la revolució optimista i planetària que navega per la xarxa, oposant resistència a aquesta altra manera d’informar que esbiaixa i escull tan sols la dissort, el problema, la fatalitat, però que s’oblida de recordar que hi ha solucions, invents, solidaritats, xarxes d’ajuda, bones històries que inspiren per transformar el nostre món, l’intern i l’extern.

La Nau d’abastiment “venim de el futur” i per això ens sumem a aquest canvi, ja que efectivament sabem que ens dirigim a aquest nou món, a aquest nou paradigma, a aquesta nova societat on podem col·laborar, on podem compartir, on respectem a l’altre ja nosaltres, on podem emocionar-nos i crear en valors i on podem ser abans de tenir.

Sumeu-vos també a aquest canvi connectant com nosaltres a canal de Ecocentre Tv i així anar coneixent tant a personatges interessants que ens donen algunes claus per al canvi com notícies sobre projectes o iniciatives que no cal perdre de vista.

Salutacions des del futur!

+ info Ecocentre Tv: canal de Youtube / Web de Ecocentre

contacto